Uw feestpakket op maat?

U bent op zoek naar iets speciaals op cadeaugebied? Feestpakketopmaat helpt u graag verder. Wij zijn dé specialist als het gaat om feestpakketten en relatiegeschenken. Wilt u uw relaties verwennen met een verrassing op maat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast standaardpakketten kunt u uiteraard variëren in de samenstelling van uw pakket door het toevoegen van diverse items zoals: cadeaubonnen, giftcards enz enz. U kunt het zo gek niet bedenken… of wij bedenken het wel.

Ook als u niet persé voor een traditioneel (kerst)pakket wil kiezen zijn er diverse alternatieven. Wat dacht u van het toevoegen van kortingsbonnen,

een Kerst Voordeelboekje of
'n Roompot kortingscheque?

(Bijna) alles is mogelijk bij feestpakketopmaat.

Voor een liefhebber van lezen dan zijn er mogelijkheden op het gebied

van ’n tijdschriftenbon.

U heeft dan een ruime keuze uit diverse tijdschriften,

dus voor elk wat wils.

FonQ.nl is het meest insprirerende cadeauwarenhuis waar je slaagt voor de leukste cadeaus en unieke designproducten die het leven een beetje leuker maken.

In het enorme assortiment, met ruim 26.000 producten en de beste merken vind je alles op het gebied van wonen, design, koken, speelgoed, wellness, tuin en cadeaus.

De fonQ.nl giftcard is dé giftcard van het eigentijdse webwarenhuis fonQ.nl

U kunt kiezen voor een eigen uitstraling bij de bon en een eigen startpagina.

Wilt u uw relaties verwennen met een verrassing op maat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het einde van het jaar is daar een mooie gelegenheid voor.

Wij zijn u graag het hele jaar door van dienst met het samenstellen van feestpakketten en relatiegeschenken. Een afspraak is zo gemaakt. In onze geheel vernieuwde showroom doet u gegarandeerd de nodige inspiratie op. Samen met onze deskundigheid kunnen we zo snel tot een succesvol feestpakket komen. Kom eens langs. Een afspraak is zo gemaakt. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.

 

Feestpakketopmaat

 

 

Cadeaubonnen

 

Tijdschriftenbon

 

Fonq

 

Relatiegeschenken

 

© Feestpakketopmaat 2017

Feestpakketten op maat