Welkom in onze vernieuwde showroom

Onze showroom met feestpakketten hebben wij volledig nieuw ingericht.

Uiteraard is het einde van het jaar een perfect moment om uw medewerkers en/of relaties uw waardering te laten blijken maar denkt u ook eens aan bijvoorbeeld een speciaal pakket voor ’n jubilaris of het afscheid van ’n medewerker. Bij feestpakketopmaat staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel.

Daarnaast hebben wij speciale aandacht voor regionale kwaliteitsproducten. Producten uit eigen omgeving waar we trots op zijn.

Maar u vindt bij ons ook artikelen waarbij het goede doel een belangrijke rol speelt. Wij zijn u graag het hele jaar van dienst met het samenstellen van uw pakket.

Uw wensen in combinatie met onze deskundigheid vormen een goede basis om gezamenlijk  een pakket op maat samen te stellen.

Maak een afspraak voor ’n inspirerend bezoek aan onze showroom en u zult versteld staan van de mogelijkheden.

 

 

Maike Snellen interview. Zakenvrouw Noord-Limburg 2014

Het interview met Maike.

 

Maike Snellen

 

Feestpakketopmaat

Showroom: Boxmeerseweg 2a

6598 BK Heijen

Telefoon 0485 - 51 34 34

www.feestpakketopmaat.nl

Maike Snellen, Zakenvrouw Noord-Limburg

Afgelopen jaar

genomineerd

voor Zakenvrouw

Noord-Limburg 2014

 

Alle Handen Wijn

Alle Handen Wijn

In mei 2013 heeft feestpakketopmaat in nauwe samenwerking met de Stichting Tante Lenie een eigen ‘Alle Handen Wijn’ geïntroduceerd.

Tante Lenie zet zich al jaren in voor het goede doel. Stichting Tante Lenie organiseert vakanties voor gezinnen met zieke kinderen.

Als rode wijn is voor een heerlijke Merlot gekozen en voor de droge, witte wijn gaan ze voor een fruitige Chardonnay.

Heerlijke wijnen met een speciaal etiket waar niemand omheen kan. Gekleurde handen die in elkaar grijpen. Handen die elkaar vasthouden, elkaar helpen, er altijd zijn, in moelijke maar ook in mooie tijden. Dus ook een feliciterende hand. Van elke verkochte fles gaat een percentage naar de Stichting Tante Lenie. De wijnen zijn verkrijgbaar bij feestpakketopmaat en Stichting Tante Lenie.

 

Helpt u ons ook ’n handje?

Koop een of meerdere van deze verrukkelijke wijnen waarmee u gelijk een mooi initiatief ondersteunt. Van elke verkochte fles wijn gaat namelijk 0.50 euro naar de

Stichting Tante Lenie.

 

Welkom in onze vernieuwde showroom.

 

Feestpakketopmaat

 

 

© Feestpakketopmaat 2017

Feestpakketten op maat